Van harte gefeliciteerd jullie gaan trouwen. Je trouwdag is speciaal en je wilt graag dat alles klopt op de mooiste dag van je leven. Voor Carool is het bijzonder om je nog mooier te mogen maken op deze fantastische dag.

Hoe gaan wij te werk:

Graag maak ik eerst een afspraak (mag ook telefonisch) om elkaar te zien en om alle ins & outs te bespreken. Als wij met elkaar kennis hebben gemaakt plannen we de proefsessie dit gebeurd meestal een 6 weken van te voren.
Bij de proefsessie plannen wij ruim de tijd. Zodat je op de mooiste dag van je leven er fantastisch uitziet. Samen overleggen wij de wensen van jouw droomkapsel en make-up en maken wij het geheel van u en uw partner tot een droompaar.

Wilt je graag dat wij op” de grote dag” aan huis komen dat is zeker mogelijk ook uw moeder, bruidsmeisjes of getuigen maken wij graag mooi. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten hierdoor blijft je haar en make-up de hele dag goed zitten. Heb je de wens dat ik in de avond je haar en make-up kom bijwerken ook dit kunnen wij bespreken. Voor meer informatie hierover neem gerust contact met ons op.

Prijslijst Bruiden:

Bruidsarrangement Make-up of Haar € 160
Bruidsarrangement Make-up en Haar € 260
Bruid aan huis buiten Weert € 75
Bruid avond touch-up ( rondom Weert) € 50