Welkom bij CP Hair & Beauty

Na 17 jaar gewerkt te hebben bij gerenommeerde salons, ben ik in 2014 voor mezelf gestart: CP Hair & Beauty. Een kwalitatief hoogwaardige salon met een laagdrempelig karakter: iedereen kan bij CP Hair & Beauty terecht om zich te laten adviseren door een team van professionals op het gebied van haar en make-up.

Wij volgen vele cursussen om de laatste technieken en trends te kunnen toepassen, zo zijn wij o.a. gespecialiseerd in Curlsys-knippen, Barber classic Haircuts en zorgen wij ervoor dat bruiden er op hun mooist uitzien op de dag van hun leven, door het verzorgen van de bruidskapsels en make-up.

Het team van CP Hair & Beauty geeft een op de persoon gebaseerde service, waarbij enkel gebruikt wordt gemaakt van topmerken als Kérastase, L’Oréal, Kevin Murphy en Balmain. Wij luisteren naar uw wensen en maken de look die bij u past, want:
“We love to make you smile!”

Onze topmerken zijn ook te koop. Voor advies en verkoop kunt u uiteraard terecht in onze salon. Tevens zijn deze producten te koop via onze webwinkel, wij streven naar verzending binnen 3 werkdagen.
Carool Platteel, Team Carool Platteel Hair & Beauty

Carool Platteel: winnares prestigieuze L’Oréal Colour Trophy 2019!

Op 28 oktober 2019 heeft Carool Platteel de prestigieuze L’Oréal Colour Trophy 2019 gewonnen!

Een jury, bestaande uit het publiek én nationale en internationale topkappers, heeft Carool uitgeroepen tot winnaar en hierdoor mag ze in 2020 Nederland vertegenwoordigen in Milaan, voor de wereldwijde verkiezing voor kleurspecialisten!

Met trots mag ik vertellen dat Carool Platteel finalist is van Colour Trophy 2020. 24 januari was de grote prijsuitreiking van de L’Oréal Colour Trophy Nederland.

Winnaar van de Colour Trophy met het model met rosé haar.

Finaliste met het model met donker haar.

Colour Trophy